Konferencijska sala hostela “Milkaza”

Bilo da želite da organizujete važan poslovni sastanak, konferenciju ili seminar, konferencijska sala hostela “Milkaza” je pravo mesto za Vas i Vaše poslovne saradnike. Ovaj radni prostor je savremeno opremljen i kao takav obezbeđuje optimalne uslove za održavanje bilo kog poslovnog događaja.

Konferencijska sala hostela “Milkaza” će Vam, uz naše stručno osoblje, biti najverniji partner pri organizovanju važnih poslovnih dešavanja. Gosti hostela na raspolaganju imaju i usluge štampanja i fotokopiranja. 

Naša sala za sastanke nudi maksimalnu fleksibilnost i omogućava postavku definisanu u skladu sa Vašim željama i individualnim potrebama. Konferencijska sala hostela “Milkaza” otvara prostor za organizovanje banketa i koktela, kao i kulturnih i umetničkih izložbi.

U sklopu hostela nalazi se i ogroman parking za autobuse, automobile, motore i bicikle koji je besplatan za sve goste, te tako predstavlja još jednu stavku o kojoj ne morate da brinete tokom organizacije Vašeg poslovnog događaja.

Kako bi Vaša sledeća konferencija, sastanak, seminar ili neki drugi tip poslovnog događaja prošao u najboljem redu, javite nam se već danas kako bi smo zakazali najidealniji termin.

Kliknite na fotografiju za uvećanje:

Kontaktirajte nas!