Svečana sala hostela “Milkaza”

Svečana sala hostela “Milkaza” idealno je mesto za sve vrste vaših proslava. Površine 400 m2  sa kapacitetom za prijem od 280 i više osoba, naša sala vam nudi mogućnost organizovanja svadbi, krštenja, rođendana i ostalih proslava. Osim velike sale za potrebe manjih proslava kao što su večere, skupovi, prezentacije, sastanci, rođendani itd. nudimo i manju restoransku salu površine 150 m2, kapaciteta do 80 osoba.

 

Naš tim, koji već godinama radi zajedno i iza sebe ima veliki broj uspešno organizovanih proslava svih vrsta, kako privatne tako i poslovne prirode, maksimalno će se potruditi da i vaša proslava protekne u najboljem mogućem redu.

 

Sala za proslave hostela “Milkaza” će, u skladu sa vašim željama i potrebama, napraviti odgovarajući aranžman, bez obzira da li vam je potreban samo prostor za proslavu ili kompletna usluga do najsitnijih detalja.

 

Jelovnik restorana hostela “Milkaza” se godinama dopunjavao kako bi ispunio svačije želje i odgovarao svačijem ukusu. U svojoj ponudi imamo standardni meni koji uključuje tradicionalna srpska jela, ali kako bismo ugodili našim gostima sa posebni dijetarnim potrebama, u svojoj ponudi imamo i vegetarijanski i veganski meni.

 

U sklopu hostela “Milkaza” nalazi se i ogroman parking za automobile, motore i bicikle kapaciteta 70 i više vozila, koji je besplatan za sve goste hostela, tako da će vaša kola biti na sigurnom, a vi ćete moći da se opustite i u potpunosti prepustite uživanju.

 

Biće nam zadovoljstvo da ugostimo vas i vaše najbliže na jedan od najvažnijih dana u vašem životu. Javite nam se već danas kako bi ste osigurali željeni termin za vašu predstojeću proslavu!

Kontaktirajte nas!