Ukoliko ste u potrazi za kvalitetnim i povoljnim smeštajem u Novom Sadu, ne morate da tražite dalje od hostela “Milkaza”. Moderno uređene i skoro renovirane sobe obezbeđuju vam najbolji odnos cene i kvaliteta.

 

Izolovan od gradske buke, ovaj trospratni objekat broji 200 ležajeva u 40 soba, a tip soba varira od jednokrevetnih, dvokrevetnih i trokrevetnih, do porodičnih 3+3 soba. Bilo da tražite prenoćište da napravite pauzu od dugog puta ili ste došli na odmor sa svojim bližnjima, nezavisno od doba dana u koje dolazite, hostel “Milkaza” ima pedantno sređenu sobu koja će odgovarati vašim potrebama.

 

Sa ciljem da vam pruži luksuz da se osećate baš kao kod svoje kuće, svaka soba u hostelu “Milkaza” ima zasebno kupatilo, dok porodične sobe poseduju i po dva kupatila. Takođe, veliki broj soba je pokriven besplatnim Wi-Fi signalom, kao i sve zajedničke prostorije. Polovina soba u hostelu poseduje kablovsku TV, dok je većina soba opremljena klima uređajima. Korišćenje parkinga za automobile, motore i bicikle je besplatno za sve goste hotela.

 

Bilo da ste se odlučili za duži odmor ili vam je potrebno samo udobno mesto da prenoćite, hostel “Milkaza” nudi najudobniji i najpovoljniji smeštaj u Novom Sadu. Poznati smo po tome da pružamo uslugu bez premca i nadmašujemo svoju konkurenciju povoljnim cenama.

Prelistajte galeriju fotografija i pronadjite sobu po vašoj meri:

 

Kontaktirajte nas!